Resultaten voor merbau vloer behandelen

Home
merbau vloer behandelen
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
Merbau vloer.
Let op; wij hebben niet alle Merbau vloerenin onze showroom. Informeer voor uw komst of het door u gekozen Merbau vloer aanwezig is. Onze prijzen zijn afkomstig uit onze internetverkoop prijslijst voor particulieren, deze prijzen zijn allen inclusief 21% BTW en excl.
Merbau vloer behandelen. Werkspot.
Is het mogelijk om de vloer te behandelen met iets, zodat de vloer toch donkerder wordt? lakken of waxen/olien? Graag prijsopgaaf voor het volgende.: Opschuren, behandelen en afwerken. Het betreft een gelakte Merbau vloer, 40 M2, planken of parketvloer onbekend.
Voor en nadelen van een geoliede houten vloer.
Nooit meer hoogglans. Komt de typische merbau kleur terug nadat de vloer is opgeschuurd? Wat raadt u ons aan? Wij hebben 10 meter glas tot op de grond in de woonkamer, dus heel veel lichtinval. Met vriendelijke groetMarleen., Reactie geplaast op: 07-04-2015 door Bert. Helaas kan je niet zomaar een bijenwas vloer behandelen met olie of een ander product, dan krijg je doffe plekken.
Veelgestelde vragen onderhoud.
Alle krassen moeten omzichtig verwijderd worden. Wat moet ik doen, als er een gedeelte van mijn houten vloer is beschadigd? In tegenstelling tot de meeste traditionele lakken, kan plaatselijke schade worden afgeschuurd in de nerfrichting en zonder aanzetten opnieuw met producten behandeld worden. Moet ik tussen het aanbrengen van de lagen door schuren? In elk geval moet u het oppervak controleren, voordat u de tweede laag aanbrengt. Indien nodig kan er nog een keer geschuurd worden tussen de lagen. Waar moet ik op letten bij het behandelen van hardhouten vloeren? Sommige hardhoutsoorten zoals Jatoba en Merbau kunnen wegens hun hardheid en inhoudsstoffen maar weinig materiaal opnemen.
Merbau Massief, Naturel Geolied, Utrecht Parket Onderhoud Service.
In hartje Utrecht ligt deze mooie Merbau Massief, Naturel Geoliede vloer. Aan de heren van Parket Onderhoud Service de taak om deze sterke vloer een nieuw leven in te blazen. De Merbau Massieve vloer is naturel geolied en afgelakt met invisible lak.
Merbau parketvloer.
Ik wil de vloer na het schuren behandelen met een hardwaxolie. Dus schuren: Ik weet dat de keuze van het apparaat afhangt van de houtsoort. Toch graag jullie advies! Ik wil van mijn Merbau parket de nog aanwezige laklaag afschuren en voorbereiden voor het hardwaxen.

Contacteer ons