Meer resultaten voor merbau vloer white wash

Home
merbau vloer white wash
Merbau parketvloer.
Ik ben nieuw hier en zie door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer. Ik heb een gelakte Merbau parketvloer in de woonkamer. Deze vloer is erg slecht gelakt door een professioneel bedrijf.nu inmiddels 5jr. geleden en ziet er slecht uit.
Voor en nadelen van een geoliede houten vloer.
Hierdoor wordt de vloer lichter en de pigmenten werken als een soort sunblock. Toch is ook met een white wash de verkleuring niet tegen te houden, maar door het witpigment zal de vloer door de tijd meer wit roze worden en niet donker oranje.
Foto's' Mooievloeren.info, uw houten vloeren parketspecialist Mooievloeren.info.
Het eindresultaat van een white wash gekleurde grenen vloer. Eiken vloer schuren en witkleuren, begin van het project. Eiken vloer schuren en witkleuren, tijdens het project. Eiken vloer schuren en witkleuren, tijdens het project. Eiken vloer schuren en witkleuren, eindresultaat. Renoveren van Afzelia vloer. Maple Esdoorn parketvloer uitbouw. Renovatie merbau horeca vloer.
Reacties ParketSchurenOnderhoud.
Van een bruine kroeg vloer naar een moderne white wash vloer. Bedankt Wim Blom! Richard vdv uit Heemskerk. Toen we de versleten eikenhouten vloer van ons huis zat waren hebben we via mail contact opgenomen met een aantal vloerenleggers/parketteurs voor een offerte.
omkleuren van tropische houtsoorten.
Kijk gerust naar de onderstaande fotos van de Kambala parket vloer in Hengelo. Het schuren van de Kambala parket vloer, let op het extreme kleur verschil. Het bleken en activeren laten we u bewust niet zien. Daar er voor u als consument te veel risicos aan zitten. Het behandelen met White Wash.
Donkere houten vloer lichter maken.
Donkere eiken houten vloer. White wash lichte eiken vloer. Donkere tropische houten vloer lichter maken. Ligt er een tropische houten vloer in het huis, zoals Ipé, Jatoba, Afzelia, Iroko, Merbau, Cumaru, Kambala of Sucupira dan is het heel moeilijk om de de kleur lichter te krijgen.

Contacteer ons